Sebastian Ø. Holmsen (29), Rena

Sebastian Økern Holmsen vokste opp bak setet på en valmet 901 hogstmaskin i Rena. Han er en av de heldige som har visst hele livet hva han ville jobbe med, nemlig skogdrift.   Etter Sebastian hadde fullført ungdomsskolen ble det først et år som skogsmaskinsjåfør før han tok førsteåret på Sønsterud Skogskole. Deretter gikk veien tilbake […]

Sebastian Økern Holmsen vokste opp bak setet på en valmet 901 hogstmaskin i Rena. Han er en av de heldige som har visst hele livet hva han ville jobbe med, nemlig skogdrift.  

Etter Sebastian hadde fullført ungdomsskolen ble det først et år som skogsmaskinsjåfør før han tok førsteåret på Sønsterud Skogskole. Deretter gikk veien tilbake til jobb og etter hvert fagprøve som han bestod med glans. 29-åringen har med andre ord lang og bred erfaring i yrket og har vært med på det meste, både oppturer og nedturer, konkurser og flere skogfirmaer. I dag jobber han som skogsmaskinfører for GM Skogsdrift hvor han har vært i 12 år.  

«Frihet under ansvar» er det beste Sebastian vet med jobben sin. Han har en fri jobb og vet at så lenge han leverer er han fri til å gjøre det han vil. Han liker måten han blir målt på og selv etter 12 år syns han fortsatt det er spennende, krevende og utrolig lærerikt. I skogfaget blir du aldri utlært, samtidig som du får tid til andre ting. Blant annet hans to barn på 7 og 10 år, håndballtreninger, fotballkamper og ikke minst friluft og natur.