Daniel Skar

19 år gammle Daniel har en lidenskap for skog, gårdsdrift og motorkjøretøy. Etter å ha fullført VG1 naturbruk med skogprofil og VG2 skogbruk ved Mære landbruksskole, gikk han rett ut som lærling hos Allskog. Hans interesse for skog og natur startet tidlig, og han har alltid visst at han ønsket å jobbe i skogbransjen. Det […]

19 år gammle Daniel har en lidenskap for skog, gårdsdrift og motorkjøretøy. Etter å ha fullført VG1 naturbruk med skogprofil og VG2 skogbruk ved Mære landbruksskole, gikk han rett ut som lærling hos Allskog. Hans interesse for skog og natur startet tidlig, og han har alltid visst at han ønsket å jobbe i skogbransjen.

Det beste med å jobbe i skogbransjen, ifølge Daniel, er muligheten til å være ute i naturen og bruke kroppen fysisk. Han setter stor pris på de varierende arbeidsdagene som byr på mange interessante og utfordrende oppgaver. Daniel liker spesielt godt å være en del av prosessen med å forynge og vedlikeholde skogen.

Valget falt på skogbruk fordi han har en dyp interesse for skog og trives best når han er ute i naturen. Å kunne bidra til bærekraftig forvaltning av skogen og se direkte resultater av sitt arbeid er noe han verdsetter høyt.

Daniel planlegger å fortsette sin karriere i skogbransjen, og vurderer også å ta mer utdanning innen faget. Hans mål er å forbli aktiv i skogen og fortsette å jobbe med skogbruk, hvor han føler han kan gjøre en betydelig forskjell.

Følg Daniel og våre andre ambassadører på vår Snapchat og sosiale medier for å få et innblikk i deres spennende arbeids- og studiehverdag.