Ola Huse

Ola er opprinnelig fra Kongsberg hvor han gikk idrettsfag, men bor nå i Ås hvor han studerer master i skogfag. Ola begynte først på en bachelor i økonomi og administrasjon på Handelshøyskolen NTNU i Trondheim, men etter et år valgte han å bytte til skogfag etter anbefaling fra en venn. Han er født og oppvokst på […]

Ola er opprinnelig fra Kongsberg hvor han gikk idrettsfag, men bor nå i Ås hvor han studerer master i skogfag.

Ola begynte først på en bachelor i økonomi og administrasjon på Handelshøyskolen NTNU i Trondheim, men etter et år valgte han å bytte til skogfag etter anbefaling fra en venn. Han er født og oppvokst på et småbruk hvor skogen har vært en viktig del av oppveksten og interessen, og det falt seg derfor naturlig å gå denne veien ved valg av yrket.

Ola mener det beste med å studere skogfag er at man lærer direkte overførbare ting som brukes i arbeidslivet. Det er et mer «håndfast» studie, som passer han godt og det var nettopp dette han savnet på den første utdanningen han startet på. Mulighetene for jobber med kombinasjonen av feltarbeid og kontorarbeid er naturligvis også fristende. 

I studietiden går fritiden mye til varierte aktiviteter som trening, konserter og sosiale sammenkomster både med kjæreste og venner – alt dette er det gode muligheter for på NMBU! Ellers driver Ola med jakt, hunder og friluftsliv generelt.

Les hele intervjuet med Ola