Mathilde Granli

Mathilde bor i Rakkestad i Østfold. Hennes hjerte banker for skogen, og hun er ikke redd for å vise det – spesielt når det kommer til motorsagkonkurranser, der hun virkelig gjør det bra. Mathilde har tilbrakt 4 år på Tomb videregående skole hvor hun har fullført 2 år med naturbruk, et år agronom og et […]

Mathilde bor i Rakkestad i Østfold. Hennes hjerte banker for skogen, og hun er ikke redd for å vise det – spesielt når det kommer til motorsagkonkurranser, der hun virkelig gjør det bra.

Mathilde har tilbrakt 4 år på Tomb videregående skole hvor hun har fullført 2 år med naturbruk, et år agronom og et år med påbygg. Nå er hun lærling som skogsmaskinfører i Holth Skogsdrift som holder til i Rømskog. Her får hun praktisk erfaring med å håndtere skogsmaskiner og spiller en aktiv rolle i bærekraftig skogforvaltning.

Vi spurte Mathilde hva som motiverer henne mest ved å jobbe i skogbransjen, og svaret var klart:

– Det beste med å jobbe i skogbransjen er at man kan være mye ute samtidig som man får jobbe med forvaltning av skogen.» For Mathilde er det å kunne koble seg til naturen og bidra til dens bærekraftige utvikling det som gjør arbeidet i skogen så meningsfullt.

-Jeg har alltid likt å være ute, og ønsket å være en del av forvaltningen av skogen, fortsetter Mathilde.

Mathilde inspirerer ikke bare gjennom sitt engasjement for skogen, men også gjennom sitt sterke ønske om å være en pådriver for bærekraftig skogbruk og forvaltning. Mathilde er et levende eksempel på hvordan man kan gjøre lidenskap til karriere og forme en bærekraftig fremtid i skogen.

Les hele intervjuet med Mathilde