Vellykket kveld på NMBU!

28. mars 2023 gjennomførte vi en vellykket kveld sammen med skogfagstudentene på NMBU hvor ni unge ex-NMBU`ere i ulike stillinger presenterte seg.

Tirsdag 28. mars 17:00-20:00 ble det avholdt Skogdag for alle skogfagstudenter ved NMBU. Dette var et samarbeid mellom Skogbrukerforeningen ved NMBU og Velg Skog. 
Velg Skog stod for pizza og drikke til en fullsatt sal av forventningsfulle skogfagsstudenter.

Formålet med kveldsarrangementet var å belyse mange ulike stillinger innen skogfaget for å hjelpe skogfagstudenter å se bredden og mulighetene ved ferdig utdannelse. 
Vi inviterte 9 personer med forskjellige stillinger som fortalte litt om hva deres arbeidsoppgaver er og hvordan en typisk arbeidshverdag ser ut.  

Dyktige foredragsholdere (ex-NMBU’ere) presenterte ulike stillinger i skogfaget & studentene aktive med gode spørsmål

Velg skog stilte med mat og drikke underveis og det ble tid til å stille mange spørsmål  hvor det også ble muligheter til å prate med foredragsholderne. 
Det ble også snakket om muligheter for sommerjobber for studentene samt potensielle masteroppgaver de ulike bedriftene tipset om.

Flere av studentene kommenterte: dette var en MEGET vellykket kveld, et av de beste arrangementene vi har hatt hittil! -, sa de.

Bildet av foredragsholderne fra venstre:
Simen Løken – Regionssjef i Glommen Mjøsen Skog, Axel Johan Berlin – Skogbruksleder i Viken Skog, Johanna Sætherø Steen – Rådgiver hos Statsforvalteren i Trøndelag, Gudmund Botnevik – Prosjekt og Næringsutvikler og Celina Mathiesen – Driftsleder Skogkultur begge hos Fritzøe Skoger, Lars Erik Rønningen – Skogselskapet Hedmark og Prosjektleder Nasjonalt JOB:U, Mathis Stangeby – Skogbrukssjef i Lier kommune, Kolbjørn Vole i NORSKOG og Gerhard Fuglem – NMBU skogfagsstudent og studentobservatør i Velg Skog styret som koordinerte treffet på vegne av Skogbrukerforeningen på NMBU.