Christina Anouk Holtslag

Christina er en 20 år gammel skogbrukstudent som bor i den rolige bygden Gravberget i Våler i Solør. Når hun ikke er opptatt med studiene, tilbringer hun mye tid med hundene sine og går turer i skogen med dem. Christina er også lidenskapelig opptatt av jakt, snøscooterkjøring og friluftsliv. Det som virkelig inspirerer Christina med […]

Christina er en 20 år gammel skogbrukstudent som bor i den rolige bygden Gravberget i Våler i Solør. Når hun ikke er opptatt med studiene, tilbringer hun mye tid med hundene sine og går turer i skogen med dem. Christina er også lidenskapelig opptatt av jakt, snøscooterkjøring og friluftsliv.

Det som virkelig inspirerer Christina med å studere skogbruk er muligheten til å være ute i undervisningen og få se direkte sammenhengen mellom teori og praksis. Hennes interesse for skogbruk ble vekket på Sønsterud videregående skole og hun valgte å følge denne veien videre på Høgskolen i Innlandet avd. Evenstad, basert på anbefalinger fra tidligere studenter som roste skolens miljø og det aktive utelivet i undervisningen.

Selv om hun ennå ikke har bestemt seg for en spesifikk karrierevei, er Christina sikker på at den vil være innen skogbruket. Hun har til og med planer om å ta den nye deltidsmasteren i bærekraftig skogforvaltning som Evenstad tilbyr fra høsten 2024.

Les hele intervjuet med Christina