Fremtidsrettede skogsentusiaster samlet for faglig utvikling

Den 25. november 2023 kom lærlinger innen skogsmaskinførerfaget sammen for lærlingesamlingen i regi av MEF og Velg Skog. Dette forumet, som har etablert seg som en viktig arena for kunnskapsdeling og fellesskap, gir unge skogsentusiaster en unik sjanse til å utveksle erfaringer, lære av eksperter og bygge nettverk som varer livet ut.

Faglig påfyll for fremtidens skogsmaskinførere

Lærlingesamlingen som blir arrangert annenhvert år hadde en variert meny av faglig påfyll. Temaene varierte fra de nødvendige innsiktene i Tømmerreglementet til diskusjoner rundt PEFC-standarden. Velg Skog bidro med innsiktsfulle oppdateringer, og leverandørinnlegg ga lærlingene en inngående forståelse av bransjen. Deltakerne fikk ikke bare muligheten til å utvide sin kunnskap, men også til å knytte bånd med likesinnede.

Gledelig samvær og heder

Gløgg på Honnetoppen satte stemningen før en festmiddag fylt med underholdning og prisutdelinger. Årets kvinnelige og mannlige lærling ble ikke bare anerkjent for sitt dedikerte arbeid, men fikk også tildelt gavekort på 5.000 kroner hver fra Meny som en ekstra påskjønnelse.

Veien mot en fremtid i skogbransjen

Dette arrangementet er ikke bare et sted for læring; det er et viktig skritt på veien mot å bygge fremtidens skogbransje. Sammenkomster som denne styrker samholdet blant unge talenter og viser at veien til suksess i skogbransjen går gjennom kunnskap, samarbeid og engasjement. MEF og Velg Skog fortsetter sitt engasjement for å styrke denne viktige næringen ved å investere i de som skal forme dens fremtid.